Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Hej med jer! Først og fremmest vil jeg sige tusind tak for at besøge min blog! Den har været længe under opsejling og er nøje gennemtænkt af flere omgange. Men hvem er personen bag skærmen, som sidder og laver disse skriverier?🤓

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit navn er Kristine Feodora, jeg er 22 år og kommer fra Aarhus. Lige pt bruger jeg det meste af min tid på at arbejde. Jeg arbejder hos Mango i Magasin, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg skulle have været ude og rejse i 2020, men det skete jo af gode grunde ikke, og så må man jo ty til andre projekter. Jeg har en enorm passion for at udtrykke mig, og når jeg ser tilbage på mit stadig korte liv, har alle mine interesser ligget indenfor det at udtrykke sig.

Jeg er generelt dybt fascineret af os mennesker. Hvem vi er, hvordan vi udtrykker os, hvordan og HVORFOR vi reagerer som vi gør i en given situation samt hvordan vi kan skabe et glædesfyldt sind med udgangspunkt udelukkende i os selv. Jeg er typen som observerer og iagttager alle situationer jeg er i. Jeg fornemmer enormt meget i et rum, og tager det oftest med til eftertanke, da jeg synes det er enormt spændende. Jeg er generelt meget åben og indtagende, og jeg brænder for at dele ud af de tanker som opstår hos mig i de evigt mange processer som livet nu engang byder på. Det handler alt sammen om udvikling. Hvordan bliver vi den bedste version af os selv? Det er mega svært, og man laver højst sandsynligt en masse fejltagelser, men ‘learning by mistakes’, det er SÅ stærkt.

I min vennegruppe bliver jeg ofte kaldt for ‘optimisten’, og så er jeg enormt løsningsorienteret. Hvis jeg kunne, så havde jeg løst alle verdens problematikker, men det kan jeg ikke og det ville jo også være for nemt😆 Med problematikker kommer udvikling, og uden udvikling ville verden være et kedeligt sted✌

Jeg håber i vil læse med☀️

Much love and enjoy<33

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?